Üniversitemiz Senatosunun 2020-2021 Bahar Dönemine İlişkin Eğitim-Öğretim Kararı

04 Mart 2021 Perşembe

2020-2021 Eğitim-öğretim Bahar Dönemi eğitim faaliyetlerine ilişkin Üniversitemiz Senatosunca alınan kararlar

Sevgili Öğrenciler,

Sıkça Sorulan Sorular sayfamız güncellenmiştir.

• Bildiğiniz üzere 2020-2021  Bahar Döneminde sanal derslerimiz Google Meet ya da BigBlueButton (BBB) platformları üzerinden yürütülecektir. Her iki platformdan derslere katılmak için ekstra bir uygulama/program kurmanıza gerek yoktur. Yapacağınız tek şey; ders sayfalarınızdaki ilgili linklere tıklamak olacaktır.
  •
  • BBB ile ilgili sizler için hazırlamış olduğumuz Kullanım Kılavuzuna https://uzem.giresun.edu.tr/tr/page/mobil-erisim/4478 adresimizden erişebilirsiniz. Lütfen bu kılavuzu en az bir kez inceleyiniz.
  • Bahar Dönemi dersleri eders.giresun.edu.tr adresimize tanımlanmaya devam etmektedir. Akademik danışman onayları devam ettiğinden ve sonrasında da  Ekle-Sil haftası olduğu için tanımlanma işlemlerimiz her gün devam edecektir. Tüm dersleriniz eksiksiz bir şekilde tanımlanmış olacaktır.
  •
  • Dersleriniz eders.giresun.edu.tr adresinden  yürütülecektir.
  • Yüksekokulumuzda 2020-2021 eğitim-öğretim yılı  bahar dönemindeki tüm dersler online olarak uzaktan eğitim yolu ile sürdürülecektir.
  • Yüksekokulumuzda  2020-2021 eğitim-öğretim yılı  bahar dönemi Ara sınavlar (24 Nisan -02 Mayıs 2021) çevrimiçi olarak veya dijital imkanlar (online sınav, ödev, vs.) gibi çalışmalar şeklinde  gerçekleştirilecektir.
  • Yüksekokulumuzda  2020-2021 eğitim-öğretim yılı  bahar dönemi Final sınavları  ise (21 Haziran -02 Temmuz 2021) yüz yüze gerçekleştirilecektir. Ancak ilerleyen süreç içerisinde Final sınavları pandemi koşulları dikkate alınarak çevrimiçi olarak veya ödev,proje vb.gibi çalışmalar şeklinde planlanabilir.
  • 2020-2021 eğitim-öğretim yılı  bahar dönemi bütünleme sınavları (05-09 Temmuz 2021) yüz yüze gerçekleştirilecektir. Ancak ilerleyen süreç içerisinde bütünleme  sınavları pandemi koşulları dikkate alınarak çevrimiçi olarak veya ödev,proje vb.gibi çalışmalar şeklinde planlanabilir.
  • 3+1 Mesleki Eğitim Modeli kapsamında öğrenci stajları ise  uzaktan eğitim yolu ile gerçekleştirilecek ve öğrenciler işletmelere gitmeyecektir.