Mezuniyetine Tek Dersi Kalan Öğrenciler İçin Sınav Duyurusu

02 Şubat 2022 Çarşamba

• Mezuniyetine Tek Dersi kalan öğrencilerin sınavları 10-11 şubat 2022 tarihlerinde  yapılacaktır.
Mezuniyet Tek Ders Sınavı’na katılacak öğrencilerin, 02 /02/2022 – 08/02/ 2022 tarihleri arasında aşağıda yer alan dilekçeyi doldurarak imzalı bir şekilde öğrenci işleri birimine başvurması veya salim.sari@giresun.edu.tr uzantılı mail adresine göndermesi gerekmektedir. Dilekçede yer alan  tüm bilgilerin öğrenciler tarafından eksiksiz ve doğru olarak doldurulması gerekmektedir. Aksi takdirde bilgilerini doldurmayan veya eksik bildiren öğrenciler,  başvuru yapmamış olarak kabul edileceğinden  mezun olamayacaklardır. Dilekçeniz incelenecek ve uygun ise ilgili bölüm başkanlıklarına ve/veya ilgili dersin öğretim elemanına bildirim yapılacaktır. Dilekçenizin ulaşıp ulaşmadığını 0454 310 1800 nolu numarayı arayarak öğrenci işlerinden teyit etmeniz gerekmektedir.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ.