Mezuniyetine Tek Dersi Kalan Öğrenciler İçin Sınav Duyurusu

10 Haziran 2021 Perşembe

• Mezuniyetine Tek Dersi kalan öğrencilerin sınavları 13-14 Temmuz 2021 tarihlerinde online olarak yapılacaktır.
Mezuniyet Tek Ders Sınavı’na katılacak öğrencilerin, 02 /07/2021 – 12 /07/ 2021 tarihleri arasında aşağıda yer alan dilekçeyi doldurarak salim.sari@giresun.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçede belirtilen tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olarak gönderilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde bilgilerini göndermeyen veya eksik gönderen öğrenciler başvuru yapmamış olarak işlem görüleceğinden mezun olamayacaklardır. Dilekçeniz incelenecek ve uygun ise ilgili bölüm başkanlıklarına ve/veya ilgili dersin öğretim elemanına bildirim yapılacaktır. Dilekçenizin ulaşıp ulaşmadığını lütfen öğrenci işlerinden teyit ediniz.

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ.