10. Geleneksel Hamsi Şenliğinde Buluştuk

21 Aralık 2023 Perşembe

Öğrencilerimizin yoğun olarak katıldığı şenlikte yaklaşık olarak 120 kilo hamsi ızgarada pişirilerek öğrenci,personel ve misafirlere ikram edildi.
 “Yüksekokulumuzda, ülkemizin her bölgesinden öğrenciler eğitim-öğretim görmektedir. Yönetim olarak öğrencilerimizin her boyutta bütünsel bir gelişimini sağlamaya çalışıyoruz ve bundan dolayı öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılmasını önemsiyoruz. Bu tür faaliyetlerimizdeki amaç öğrencilerimizin birbirini tanıması, anlaması ve okulumuzla ilgili aidiyet duygusunu geliştirmesini sağlamaktır. Öğrencilerimizi okulumuzun gönüllü elçileri olarak görüyoruz.
  Yapılan hamsi etkinliğine katkıda bulunan, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.