Uzaktan Öğretim Süreci Değerlendirme formu

08 Haziran 2021 Salı

Bilindiği üzere, üniversitemizde yürütülmekte olan Uzaktan Öğretim Sürecinde, üçüncü dönemin sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz iki dönemde yaptığımız gibi bu dönem de öğrencilerimizin uzaktan öğretim sürecini değerlendirebilmeleri için bir Değerlendirme Formu merkezimiz tarafından hazırlanmış olup, ilgili duyuru web sayfamızda (uzem.giresun.edu.tr) yapılmıştır.

Öğrenci katılımını artırmak ve her akademik birim için en azından bazı akademik çıkarımlarda bulunabilecek şekilde yeterli sayıda öğrenciye ulaşmamız önem arz etmektedir. Ayrıca değerlendirme sonuçları üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü ile de paylaşılacağı ve ilgili raporlarda sunulacağı için ulaşılabilecek maksimum öğrenci sayısı sonuçların genellenebilir olması açısından değerlidir.Ayrıca, öğretim elemanlarımızın da öğrencilerimizi bu konuda yönlendirmeleri katılımı artırma noktasında önemli katkı sağlayacaktır. İlgili değerlendirme formunun linki aşağıda verilmiştir.

Değerlendirme formu linki: https://forms.gle/5MDt2a5Z2dy9Ap3h8