3+1 Kapsamında staj yapacak Öğrencilerimiz için Duyuru!!

03 Temmuz 2020 Cuma

İLGİLİ MAKAMA

Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı ikinci sınıf öğrencilerinin “3 +1 Mesleki Eğitim Modeli” kapsamında bir dönem (16) hafta süreli mesleki staj çalışmasını ikinci sınıfın güz veya bahar yarıyıllarında okul öncesi ve özel eğitim kurumlarında yapma zorunluluğu vardır. Stajlar Giresun Üniversitesinin akademik takvimine göre yapılmaktadır. 5510 sayılı kanun gereğince sigortası öğrencilerimizin Üniversitemiz tarafından yapılmaktadır.
Pandemi nedeniyle 2019-2020 bahar döneminde eğitime ara verilmiş, dönem uzaktan öğretimle tamamlanmış ve 2020-2021 güz döneminde staja gidecek olan öğrencilerin staj evrakları imzalanamamıştır.
Bu döneme özgü olmak üzere staj evraklarının gerekli bölümleri, öğrenciler ve staj yapacakları kurum tarafından doldurduktan sonra formların öğrencilerimiz tarafından Yüksekokul Müdürlüğüne gönderilmesi ve gerekli incelemelerden sonra imzalanarak öğrencilerimize geri gönderilmesi uygun görülmüştür.
Öğrencimizin staj çalışmasını kurumunuzda yapmasının uygun görülmesi halinde; devlet okulları için  “işyeri uygulaması kabul formu”,  özel okullar için “staj sözleşmesi” formunun iş yeri yetkilisi tarafından onaylanması gerekmektedir.
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemine ilişkin staj duyurusu http://eynesilmyo.giresun.edu.tr/tr/news-detail/2020-2021-egitim-ogretim-yili-guz-donemi-3-1-mesleki-egitim-modeli-kapsaminda-staj-yapacak-ogrencilerin-dikkatine/4608 sayfasında yer almaktadır. Ayrıntılı bilgi için 0533 683 2737 nolu telefonu arayabilirsiniz.
İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

NOT: İLGİLİ YAZININ PDF FORMATI İÇİN  TIKLAYINIZ.