Uzaktan Eğitim Derslerine Giriş

27 Mart 2020 Cuma

Sevgili Öğrenciler,

Uzaktan öğretim derslerine giriş yapmak için, eders.giresun.edu.tr adresine giderek, Öğrenci Bilgi Sistemindeki (https://ubs.giresun.edu.tr/login.aspx) kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Kullanıcı hesabı bilgileriniz iki sistemde de aynıdır.

Uzaktan öğretim sitesine (eders.giresun.edu.tr)  kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra almakta olduğunuz derse tıklayınız. Sanal dersleri izlemek için, derse tıkladıktan sonra ilgili haftaya giderek ilgili sanal ders linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

Sanal dersleri izlemek için bilgisayarınızda Flash Player'ı etkinleştirmeniz (Flash Player'ın çalışmasına izin vermeniz) gerekmektedir.

Sanal derse girişte bilgisayarınız "Flash Player güncel değil" şeklinde bir uyarı verirse, bilgisayarınıza Flash Player'ın güncel sürümünü indirip kurmanız yeterli olacaktır.

Akıllı telefonlarınızdan uzaktan öğretim derslerine katılmak için Flash Player destekli Puffin adlı ücretsiz web tarayıcısını telefonunuza inidirip kurmanız yeterli olacaktır.

Herhangi bir sorun halinde uzem@giresun.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

EVİNİZDE KALIN, SAĞLIKLI KALIN