29 ARALIK 2023 Tarihli (İlan No:32414) Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

29 Ocak 2024 Pazartesi

29 Aralık 2023 tarihli Üniversitemiz öğretim elemanı alım ilanı ön değerlendirmesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10 uncu maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Eynesil Kamil Nalbant MYO toplantı salonunda (Derebaşı mah. Akfa Çay Fabrikası Yanı-EYNESİL) ve saat 11:00'da gerçekleştirilecektir. Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir. Ön değerlendirme sonucuna itirazlar 02 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Birimimizin internet sitesinde belirtilen faks numarasına faks yoluyla veya e-posta adresine e-posta yoluyla veya şahsen yapılabilecektir.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

EYNESİL KAMİL NALBANT MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ ENERJİ TESİSLERİ İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞR.GÖR. ÖN DEĞERLENDİRME FORMU ( İLAN NO: 29/12/2023-32414)

İlan Edilen Birim / Kadro: Eynesil Kamil Nalbant MYO- Öğretim Görevlisi

İLAN ŞARTI : Fizik lisans, fizik tezli yüksek lisans, İş Sağlığı ve Güvenliği doktora mezunu olup, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesine sahip olmak.

Ön Değerlendirme Sonuç Formu' na ulaşmak için  TIKLAYINIZ.