2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi 3+1 Mesleki Eğitim Modeli Kapsamında Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!..

25 Haziran 2020 Perşembe

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde 3+1 Mesleki Eğitim Modeli kapsamında staj yapacak Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen formları staj yapacakları kurumların yetkili makamlarına kaşe ve imzalatarak en geç 7 Ağustos 2020 tarihine kadar  Yüksekokulumuza  posta veya kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Kamu kurumlarında staj yapacaklar öğrenciler için İş Yeri Uygulaması Kabul Formu

Özel sektörde staj yapacak öğrenciler için Staj sözleşmesi

Not: Tüm öğrencilerimizin  ilgili evrakları 3 nüsha olacak şekilde doldurmaları ve evraklarına TC kimlik fotokopilerini eklemeleri gerekmektedir.

Ayrıca anne-baba tarafından sigortalı olan öğrencilerimiz var ise bu durumu  staj sözleşmesinde not olarak belirteceklerdir.

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri 1.80 not ortalaması nı sağlamaları halinde belirtilen dönemlerde işyeri uygulamalarını yapacaklardır. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz döneminde, “İşyeri Uygulaması” yapması planlanan öğrencilerden 1.80 not ortalamasını geçen ama I. ve II. dönemde devamsızlık nedeniyle dersten / derslerden kalan ve bu nedenle staj dönemi değişikliği yapmak isteyen öğrencilerin staj danışmanlarına bu durumları bildirmeleri gerekmektedir.

“İş Yeri Staj Sözleşmesi” özel kurumlarda staj yapacak olan öğrenciler tarafından doldurulacaktır.

“İşyeri Uygulaması Kabul Formu” ise devlet kurumlarında staj yapacak olan öğrenciler tarafından doldurulacaktır.

“İş Yeri Staj Sözleşmesi” ve “İşyeri Uygulaması Kabul Formu” belgeleri 4 (dört) nüsha olarak doldurulacak olup bir nüsha  okula, bir nüsha ilgili staj danışmanına, bir nüsha öğrencinin staj yapacağı kuruma ve son nüsha ise kendisinde kalacak şekilde doldurmaları gerekmektedir. 

Sevgiyle Kalın, Evinizde Kalın..